Seni témbok cattail kualitas sensitif pikeun ruang tamu, kamar tidur sareng diajar

Pedaran pondok:

Seni témbok cattail dieusi ku budaya seni, mimitian ti karya seni klasik dugi ka modéren. Unggal seniman di perusahaan urang langkung saé dina téma kritis. Perusahaan urang ngajual produk ku jasa.


  • Modél NO.: FS190986
  • Pamakéan khusus: Hiasan témbok
  • Jenis logam: Beusi
  • Suhu Warna: Disaluyukeun
  • Paking: Ngepak Aman
  • Balanja: Angkutan laut Laut
  • Pamakean umum: Hiasan témbok
  • Syarat pamayaran: Pamayaran T / T atanapi setoran 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Rincian Produk

    Ngaran Produk Hiasan seni témbok
    Merek Ngalayang ngajanteng karajinan
    Palabuhan FOB  Xiamen
    Daptar pikeun Ruang tamu, kamar tidur, diajar
    Tempat Asalna
    Taksi, Fujian, Cina
    Ukuranna Salaku gambar atanapi Disaluyukeun
    Pigura Leres

     

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar → kapang → Nyiptakeun bahan → Persiapan aksésoris → las → Poles → Ngaleungitkeun karat sareng galvanisasi → Semprot sareng cet → Permukaan Permukaan → Majelis → Pamariksaan Kualitas → Pengemasan

    Kauntungan Palapa Utama

    Seni témbok cattail dieusi ku budaya seni, mimitian ti karya seni klasik dugi ka modéren. Unggal seniman di perusahaan urang langkung saé dina téma kritis. Produk penjualan perusahaan urang ku jasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami