Seni témbok cattail kualitas sensitip pikeun ruang tamu, pangkeng sareng diajar

Katerangan pondok:

Seni témbok cattail dieusian ku budaya artistik, mimitian ti karya seni klasik nepi ka modern.Unggal seniman di perusahaan urang langkung saé dina téma kritis.Perusahaan kami ngajual produk ku jasa.


  • Model NO.:FS190986
  • pamakéan husus:Hiasan témbok
  • Jenis logam:Beusi
  • Suhu warna:Disaluyukeun
  • Bungkusan:Bungkusan Aman
  • Balanja:Angkutan Laut
  • Pamakéan umum:Hiasan témbok
  • Sarat Pembayaran:T / T pamayaran atanapi deposit 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan bl
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Rincian produk

    Ngaran Produk Hiasan seni témbok
    merek Ngalayang karajinan sparks
    palabuhan FOB Xiamen
    Larapkeun ka Ruang tamu, pangkeng, diajar
    Tempat Asalna
    Anxi, Fujian, Cina
    Ukuran Salaku gambar atanapi ngaropéa
    Pigura Sumuhun

     

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar→ Kapang → Bahan pembuatan → Asesoris persiapan → las → Polishing → Karat panyabutan jeung galvanization → Semprot jeung cet → Surface pagawean → Majelis → Quality Inspection → Packing

    Keunggulan Kompetitif Primer

    Seni témbok cattail dieusian ku budaya artistik, mimitian ti karya seni klasik nepi ka modern.Unggal seniman di perusahaan urang langkung saé dina téma kritis.Perusahaan kami penjualan produk ku jasa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami