Warta Industri

  • The role and importance of green plants

    Peran sareng pentingna pepelakan héjo

    1. Hawa bersih Sababaraha tutuwuhan héjo bisa éféktif nyerep bahan kimia toksik dihasilkeun ku hiasan imah, kayaning tangkal beusi, chrysanthemum, dalima, camellia, jsb 2. Kadua, ningkatkeun asor tanpa meunang ambek Umumna disebutkeun, asor relatif di kamar. teu kudu handap...
    Maca deui
  • Karya seni rotan sareng beusi, seni kahirupan anjeun

    Kombinasi beusi sareng rotan leres pisan, sareng éta tiasa diterapkeun kana kalolobaan desain bumi utama.1. Beusi bracket jeung rotan gantung karanjang Dina lanté cobblestone jeung balkon kembang, hiji karanjang gantung dirancang jeung kombinasi rotan jeung beusi bisa disimpen;luasna sarua t...
    Maca deui
  • Tujuh hiasan témbok kreatif ngahudangkeun ruang tamu anu capé

    Anggo hiasan kreatif pikeun ngahudangkeun ruang tamu anu capé.Robah rohangan anu sepi sareng mandul ku nambihan hiasan anu haneut sareng populér, ngajantenkeun ruang tamu janten rohangan anu paling pikaresepeun di bumi.Gantung barang-barang kuno ti toko barang bekas dina témbok galeri, tutup témbok ku kertas berpola...
    Maca deui
  • Tren Perusahaan

    Unggal taun parusahaan urang publishes luhureun 40 fabricators logam na dina daptar item na, sarta taun ieu kami bungah ngembarkeun yén produk logam téh nomer 24 dina daptar.Daptar ieu dijieun pikeun mantuan leuwih jéntré ngeunaan fabricators logam sakuliah nagara.Daptar ieu disusun tina bantuan fab logam ...
    Maca deui