Warta pausahaan

  • Produk anyar kreatif

    Atur gaya anjeun sorangan, desain taman villa Amérika nyaéta undoubtedly bubuka taman kana imah, merealisasikan impian yén jalma bisa ngarasakeun taman geulis di imah jeung boga taman swasta.Aya seueur pepelakan héjo sareng kembang anu terang di luar ...
    Maca deui
  • Dalapan tip hiasan anu bergaya pikeun ngajantenkeun bumi anjeun nuturkeun sareng ngalih

    Kami salawasna milarian sababaraha cara anu saderhana sareng dipercaya pikeun ngahias bumi anu tercinta.Teu perlu rurusuhan pikeun suksés, coba saeutik-saeutik, sareng anjeun lalaunan bakal mendakan ciri-ciri unsur anu anjeun pikahoyong sareng pikahoyong.Ti wallpaper kembang seger, ka jati anu didamel tina bahan alami...
    Maca deui
  • Tren perabot panglegana 2020

    Henteu aya rahasia yén jati anu pas tiasa ngarobih deui kamar.Naha anjeun milih produk khusus anu unik atanapi ngalangkungan pilihan pangecér masal, éta sadayana aya hubunganana sareng milarian perabot anu cocog sareng estetika desain anjeun.Dinten ayeuna, kuring bakal ngenalkeun anjeun kana tren jati luhur di 2020. Ti f...
    Maca deui
  • Pasar Spark Karajinan

    Karajinan logam Anxi munggaran dipamerkeun di Pameran Impor sareng Ékspor Cina (Canton Fair) dina taun 1991, teras éta populer pisan di Amérika sareng Éropa.Éropa sareng Amérika Serikat mangrupikeun daérah ékspor anu paling tradisional pikeun produk perusahaan kami, janten 60% produk kami diékspor ...
    Maca deui
  • Spark Craft and Culture Exhibition

    Lebaran Lambang sareng paméran budaya

    Pameran Karajinan sareng Budaya Cina (Anxi) katilu, salaku salah sahiji program anu aya hubunganana sareng festival artistik Jalan Sutra Maritim, dilaksanakeun di Anxi China salami 2019. Pameran ieu narik seueur palanggan sipil sareng luar negeri, anu kagum ku narik. karajinan jeung budayana.Aranjeunna o ...
    Maca deui