Tujuh hiasan témbok kreatif ngahudangkeun ruang tamu anu capé

Anggo hiasan kreatif pikeun ngahudangkeun ruang tamu anu capé. Ngarobih rohangan anu kosong sareng tandus kalayan nambihan hiasan haneut sareng populér, ngajantenkeun ruang tamu ruang anu paling pikaresepeun di bumi. Ngagantung barang-barang anu lami ti toko barang-barang di témbok galéri, nutupan témbok nganggo kertas bermotif, atanapi ningalikeun koleksi antik-aya sababaraha cara pikeun nunjukkeun kapribadian anjeun sareng mawa vitalitas ka ruang tamu anu kusam. Ieu mangrupikeun 8 téhnik hiasan saderhana anu tiasa ngajantenkeun ruang tamu ruang rapat paling populér di bumi.

01Putut témbok ku pola karesep anjeun
Wallpaper kembang janten titik awal pikeun ruang tamu anu caang. Panutup témbok biru sareng bodas sareng karya seni warna anu cerah dilapis babarengan dina nada pelengkap pikeun ngahudangkeun rohangan.

02Témbongkeun gantung témbok antik
Ngagantung témbok gaya antik ngagantung dina témbok ngarobih rohangan anu kosong sareng tandus sareng ngajantenkeun rohangan langkung maju.

03Ngembangkeun rohangan barudak anu ramah
Di rohangan barudak, huluna spésimen buatan manusa nambihan kapribadian anu menarik dina tembok bodas. A galéri ngagantung dina témbok gigireun éta, nembongkeun poto kulawarga jeung émosina kulawarga.

04Paké hiasan alternatif
Mahal pisan pikeun nutupan sakabéh ruang tamu nganggo wallpaper mewah. Panutup témbok tiasa dianggo dina sababaraha rohangan pikeun nyiptakeun rasa rohangan anu disaring.

05Témbongkeun hiasan anu bermakna
Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun milih sababaraha kaligrafi anu aya artina atanapi lukisan teras dipasang dina témbok ruang tamu.

06Jieun titik kontak antara karya seni
Anjeun tiasa nambihan produk antik kana rohangan, kalayan hiasan témbok gaya antik, méja, korsi, sareng sababaraha hiasan retro.

07Jieun témbok langkung pikaresepeun
Artis Dana Gibson nyarios, "Kuring henteu resep drywall, salami kuring ngajantenkeun langkung menarik, kuring daék ngalakukeun naon waé." Ngahias rohangan kalayan seueur hiasan ogé pilihan anu saé.


Waktos Post: Sep-10-2020