Warta

  • The role and importance of green plants

    Peran sareng pentingna pepelakan héjo

    1. Hawa bersih Sababaraha tutuwuhan héjo bisa éféktif nyerep bahan kimia toksik dihasilkeun ku hiasan imah, kayaning tangkal beusi, chrysanthemum, dalima, camellia, jsb 2. Kadua, ningkatkeun asor tanpa meunang ambek Umumna disebutkeun, asor relatif di kamar. teu kudu handap...
    Maca deui
  • Produk anyar kreatif

    Aturkeun gunung biéré, invinteran Tunus Warga India sawenang masing-sanggan ngalambah kebon ka anu tiasa ngiringan kebon bilinik di bulan sareng gaduh kebon pribadi.Aya seueur pepelakan héjo sareng kembang anu terang di luar ...
    Maca deui
  • Karya seni rotan sareng beusi, seni kahirupan anjeun

    Kombinasi beusi sareng rotan leres pisan, sareng éta tiasa diterapkeun kana kalolobaan desain bumi utama.1. Beusi bracket jeung rotan gantung karanjang Dina lanté cobblestone jeung balkon kembang, hiji karanjang gantung dirancang jeung kombinasi rotan jeung beusi bisa disimpen;luasna sarua t...
    Maca deui
  • Dalapan tip hiasan anu bergaya pikeun ngajantenkeun bumi anjeun nuturkeun sareng ngalih

    Kami salawasna milarian sababaraha cara anu saderhana sareng dipercaya pikeun ngahias bumi anu tercinta.Teu perlu rurusuhan pikeun suksés, coba saeutik-saeutik, sareng anjeun lalaunan bakal mendakan ciri-ciri unsur anu anjeun pikahoyong sareng pikahoyong.Ti wallpaper kembang seger, ka jati anu didamel tina bahan alami...
    Maca deui
  • Tujuh hiasan témbok kreatif ngahudangkeun ruang tamu anu capé

    Anggo hiasan kreatif pikeun ngahudangkeun ruang tamu anu capé.Robah rohangan anu sepi sareng mandul ku nambihan hiasan anu haneut sareng populér, ngajantenkeun ruang tamu janten rohangan anu paling pikaresepeun di bumi.Gantung barang-barang kuno ti toko barang bekas dina témbok galeri, tutup témbok ku kertas berpola...
    Maca deui
  • Tren jati pangbadagna 2020

    Henteu aya rahasia yén jati anu pas tiasa ngarobih deui kamar.Naha anjeun milih produk khusus anu unik atanapi ngalangkungan pilihan pangecér masal, éta sadayana aya hubunganana sareng milarian perabot anu cocog sareng estetika desain anjeun.Dinten ayeuna, kuring bakal ngenalkeun anjeun kana tren jati luhur di 2020. Ti f...
    Maca deui
  • Pasar Spark Karajinan

    Karajinan logam Anxi munggaran dipamerkeun di Pameran Impor sareng Ékspor Cina (Canton Fair) dina taun 1991, teras éta populer pisan di Amérika sareng Éropa.Éropa sareng Amérika Serikat mangrupikeun daérah ékspor anu paling tradisional pikeun produk perusahaan kami, janten 60% produk kami diékspor ...
    Maca deui
  • Spark Craft and Culture Exhibition

    Pameran Karajinan sareng Budaya Spark

    Pameran Karajinan sareng Budaya Cina (Anxi) katilu, salaku salah sahiji program anu aya hubunganana sareng festival artistik Jalan Sutra Maritim, dilaksanakeun di Anxi China salami 2019. Pameran ieu narik seueur palanggan sipil sareng luar negeri, anu kagum ku narik. karajinan jeung budayana.Aranjeunna o ...
    Maca deui
  • Tren Perusahaan

    Unggal taun parusahaan urang publishes luhureun 40 fabricators logam na dina daptar item na, sarta taun ieu kami bungah ngembarkeun yén produk logam téh nomer 24 dina daptar.Daptar ieu dijieun pikeun mantuan leuwih jéntré ngeunaan fabricators logam sakuliah nagara.Daptar ieu disusun tina bantuan fab logam ...
    Maca deui