Panyekel Taman Besi Rustproof Logam Ngadukung Rak Planter Rack Plant Stand

Pedaran pondok:

Panyekel Taman mangrupikeun leungeun, buatan simulasi ukiran. Sareng Unggal garis jelas sareng jelas, tiasa masihan anjeun paling kageulisan dina kaéndahan. Kami ngagaduhan prosés baking Strict, seam seamless sareng kakuatan-kuat. Kami gaduh prosés cet ceték éléktroforetik Eksklusif anu karat Ganda langkung awét.


  • Modél: FS191067
  • MOQ: 300 Pice
  • Jenis logam: Beusi
  • Pamakéan: Luar
  • Kategori: Panyekel Taman
  • Paking: Paking aman
  • Mérek: Ngalayang ngajanteng karajinan
  • Pamakean umum: Panyekel Taman
  • Rincian Pangiriman: Dina 55 dinten saatos mastikeun pesenanana
  • Syarat pamayaran: T / T, deposit 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Rincian Produk

     

    Jenis Panyekel Taman luar
    Palabuhan FOB Xiamen
    Tempat Asalna Taksi, Fujian, Cina
    Warna Kustomisasi
    Daptar pikeun Taman, halaman, buruan tukang, teras atanapi jero rohangan
    Palayanan Khusus Bakal ngirim laporan pamariksaan sareng gambar sateuacan dimuat kontainer
    Aplikasi Pikeun taman outdoor, kebon, seaside, patio, hotel, kebon, kolam renang, halaman buruan, seaside, rohangan luar, emper, halaman rumput.
    Fitur 
    • 1. Desain UNIQUE - Gaya pola vintage sareng padesaan ngajantenkeun sanés ngan ukur wadah pepelakan, tapi ogé hiasan anu pikaresepeun.
    • 2. CANTIK JEUNG DECORATIF - Desain pola khusus pisan hiasan, panggerak anu saé pisan pikeun pepelakan anjeun;
    • 3.GAMPANG GAMPANG - Henteu kedah dipasang.

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar → kapang → Nyiptakeun bahan → Persiapan aksésoris → las → Poles → Ngaleungitkeun karat sareng galvanisasi → Semprot sareng cet → Permukaan Permukaan → Majelis → Pamariksaan Kualitas → Pengemasan

    Pasar Ékspor Utama

    Asia

    India, Pakistan, Korea Selatan, Indonesia, Vietnam, Thailand, Filipina

    Afganistan, Kirgistan, Uzbékistan, Kazakhstan

    Timur Tengah

    Iran, Arab Saudi, UAE, Syria, Isreal, Qatar

    Afrika

    Mesir, Afrika Kidul, Algeria, Étiopia, Sudan, Nigeria

    Europe

    Italia, Rusia, Ukraina, Polandia, Slovenia, Kroasia, Latvia, Estonia, Lituania,

    Portugal, Spanyol, Turki

    Amérika

    Brazil, Mexico, USA, Canada, Colombia, Argentina, Bolivia, Paraguay, Chili

    Oséania

    Australia, Selandia Anyar

     

    Kauntungan Palapa Utama

    * Desain roda 4 tiasa ngajantenkeun panyekel tutuwuhan anjeun langkung mangpaat sareng anjeun tiasa nempatkeun tempat anu anjeun pikahoyong sapertos balkon taman, atanapi ruang tamu.
    * Desain mékanika foots 4 ngajantenkeun langkung stabil sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahémat rohangan sareng ngahias sudut kamar atanapi kebon anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami