Metal Rustproof Beusi Taman Holder ngarojong rak Planter rak Plant Stand

Katerangan pondok:

Panyekel Taman mangrupikeun buatan tangan, simulasi ukiran.Sareng unggal garis anu jelas sareng jelas, tiasa masihan anjeun kanikmatan kaéndahan.Kami ngagaduhan prosés baking anu ketat, las anu mulus sareng kakuatan tinggi.Kami gaduh prosés cet baking electrophoretic Eksklusif anu karat Ganda langkung awét.


  • model:FS191067
  • MOQ:300 Piceun
  • Jenis logam:Beusi
  • Pamakéan:Luar
  • Kategori:Panyekel kebon
  • Bungkusan:packing aman
  • merek:Ngalayang karajinan sparks
  • Pamakéan umum:Panyekel kebon
  • Rincian pangiriman:Dina 55 poé sanggeus confirming ordo
  • Sarat Pembayaran:T / T, deposit 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan bl
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Rincian produk

     

    Tipe Panyekel Taman outdoor
    palabuhan FOB Xiamen
    Tempat Asalna Anxi, Fujian, Cina
    Warna Kustomisasi
    Larapkeun ka Taman, palataran, buruan tukang, patio atanapi jero ruangan
    Service husus Bakal ngirim anjeun laporan pamariksaan sareng gambar sateuacan ngamuat wadahna
    Aplikasi Pikeun taman outdoor, taman, seaside, patio, hotél, taman, poolside, backyard, seaside, spasi outdoor, emper, padang rumput hejo.
    Fitur
    • 1. DESAIN UNIK--Gaya pola vintage sareng rustic ngajantenkeun henteu ngan ukur wadah pepelakan, tapi ogé hiasan anu pikaresepeun.
    • 2.GEDAH JEUNG DEKORATIF--Desain pola husus pisan dekoratif,a mover bener alus pikeun tutuwuhan anjeun;
    • 3. Gampang pamakéan--Aya instalasi diperlukeun.

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar→ Kapang → Bahan pembuatan → Asesoris persiapan → las → Polishing → Karat panyabutan jeung galvanization → Semprot jeung cet → Surface pagawean → Majelis → Quality Inspection → Packing

    Pasar Ékspor Utama

    Asia

    India, Pakistan, Koréa Kidul, Indonésia, Vietnam, Thailand, Filipina

    Afghanistan, Kyrgyzstan, Uzbékistan, Kazakhstan

    Timur Tengah

    Iran, Arab Saudi, UAE, Suriah, Isreal, Qatar

    urang Afrika

    Mesir, Afrika Kidul, Aljazair, Étiopia, Sudan, Nigeria

    Éropa

    Italia, Rusia, Ukraina, Polandia, Slovénia, Kroasia, Latvia, Éstonia, Lituania,

    Portugal, Spanyol, Turki

    Amérika

    Brazil, Mexico, AS, Kanada, Kolombia, Argentina, Bolivia, Paraguay, Chili

    Oséania

    Australia, Selandia Anyar

     

    Keunggulan Kompetitif Primer

    * Desain roda 4 tiasa ngajantenkeun wadah pepelakan anjeun langkung mangpaat sareng anjeun tiasa nempatkeun dimana waé anu anjeun pikahoyong sapertos balkon kebon, atanapi ruang tamu.
    * Desain mékanika 4 kaki ngajantenkeun langkung stabil sareng ngabantosan anjeun ngahémat rohangan sareng ngahias sudut kamar atanapi kebon anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami