Lentera Logam Lilin Antik Leutik

Pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • MOQ: 300 Sapotong
  • Modél No. FS191244
  • Bahan: Logam
  • Mérek: Ngerjakeun Spike Karajinan
  • Handmade: 100%
  • Jenis: Lantera
  • Mayar Sarat: Pamayaran T / T atanapi setoran 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL
  • Rincian Pangiriman: dina 50-55 dinten saatos mastikeun urutan
  • OEM: Leres
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Katerangan

    Lentera logam lilin antik cocog pikeun tuang lilin kusabab lampu seni, budaya sareng desain na. Anjeun tiasa tetep romantis sareng haneut. Kahirupan biasa peryogi suasana anu romantis pikeun ngahirupkeun kahirupan. Lantera sanés ngan ukur sajenis hiasan, tapi ogé mangrupikeun jinis perasaan hirup. Unggal detil dina kahirupan masihan anggota kulawarga napas anu béda ti diri anjeun sareng nunjukkeun kahirupan bumi anu luar biasa. Gaya klasik tiasa nahan uji waktos. Mangrupikeun gaya bumi serbaguna sareng pilihan kahiji pikeun pesta kawinan. Gaya klasik, estetika sadayana. Hand-made, unggal detail sacara saksama didamel ku désainer, sareng mangrupikeun produk anu kedah dimimitian. Kolokasi saderhana, antepkeun kahirupan bumi anjeun langkung seueur pilihan sareng senang.

    Hiasan cecekelan anu merenah tur saderhana. Tanpa teuing hiasan, ninggali garis rumit, sareng nyaring sikep saderhana, serbaguna sareng saderhana, éta cocog pisan pikeun kamar modéren sareng néo-klasik. Ukuran sedeng. Cocog pikeun toko kopi, bar, kebon, balkon, sareng anu Cocog pikeun hiasan desktop atanapi ngagantung pikeun hiasan lemes. Aya rasa desain, anu ngajantenkeun hirup tiasa hirup katingali sareng pikaresepeun. Perkara teu dimana disimpenna, éta mangrupikeun pangalaman hirup anu haneut. Gaya kréatip, nunjukkeun kahirupan. Perabotan imah Retro, tékstur anu gaya sareng tilu diménsi, nalika lampu lilin ngagoler dina lilin anu diayunkeun, éta langkung tangkas sareng pikaresepeun, nyiptakeun suasana anu romantis sareng haneut pikeun kahirupan saderhana saderhana. Bahan seni beusi langkung dipikaresep, desain kerungna geulis sareng loma, sareng sadaya bahan ramah lingkungan sareng henteu toksik.

    Sudut melengkung, buleud sareng lemes, digosok tangan, henteu nganyenyeri leungeun, kaamanan. Sasis stabil, kakuatan saimbang, kuat sareng stabil, henteu gampang murag. Lantera dicét kalayan suhu luhur sareng pangobatan anti karat, henteu gampang karat sareng langkung awét. Las lemes, tahan panas, desain kompak sareng saderhana, langkung romantis.

    Rincian Produk

    Panyekel logam lilin antik cocog pikeun tuang lampu lilin pikeun budaya seni sareng desainna. Éta tiasa nyayogikeun jalma-jalma sareng suasana romantis anu nguntungkeun pikeun anu resep. Fungsi utama pikeun ngajaga romantika sareng kahaneutan.

    Ngaran Produk Lantera Leutik Antik Leutik Antik
    Warna Hideung, Emas, Greyish héjo atanapi Disesuaikan
    Pamakéan Hiasan Bumi
    Balanja Angkutan laut Laut
    Téknologi Handmade
    Ukuranna 15 * 15 * 41CM / atanapi Disaluyukeun
    Ngepak Ngepak Aman
    Gaya Palasik
    Palabuhan ngamuat Xiamen, Cina

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar → kapang → Nyiptakeun bahan → Persiapan aksésoris → las → Poles → Ngaleungitkeun karat sareng galvanisasi → Semprot sareng cet → Permukaan permukaan → Majelis → Pamariksaan Kualitas → Pengemasan

    Kauntungan Palapa Utama

    1. Kami gaduh departemén desain kami. Henteu ngan ukur aranjeunna tiasa ngabantuan pembeli ngamankeun ideu na, tapi nampilkeun hiji rasa anyar anu ditingalikeun dina unggal pameran dagang.
    2. Kami yakin yén gaduh kamampuan desain penting pisan pikeun ngabantosan klien ngagedekeun pasar. Kami hoyong pikir babarengan sareng damel babarengan sareng konsumén.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami