Antik Lilin Metal Lantern Leutik

Katerangan pondok:


  • Tempat Asal:Fujian, Cina
  • MOQ:300 sapotong
  • Model No:FS191244
  • Bahan:logam
  • merek:Ngalayang Sparks Karajinan
  • Buatan tangan:100%
  • Tipe:Lantera
  • Syarat bayar:T / T pamayaran atanapi deposit 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan bl
  • Rincian pangiriman:dina 50-55 poé sanggeus confirming urutan
  • OEM:Sumuhun
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Katerangan

    lampion logam lilin antik cocog pikeun dinners lilin alatan seni maranéhanana, budaya jeung desain.Anjeun tiasa tetep romantis tur haneut.Kahirupan anu biasa butuh suasana romantis pikeun terang kahirupan.Lantern henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé mangrupikeun sentimen kahirupan.Unggal detil dina kahirupan masihan anggota kulawarga napas anu béda ti diri anjeun sareng nunjukkeun kahirupan bumi anu luar biasa.Gaya klasik tiasa tahan uji waktos.Éta mangrupikeun gaya bumi anu serbaguna sareng pilihan kahiji pikeun pésta kawinan.Gaya klasik, éstétis sakabéh.Dijieun ku leungeun, unggal jéntré sacara saksama didamel ku désainer, sareng éta mangrupikeun produk anu patut dimimitian.Kolokasi saderhana, ngantepkeun kahirupan bumi anjeun langkung seueur pilihan sareng senang.

    hiasan cecekelan téh merenah tur basajan.Tanpa teuing hiasan, abandoning garis pajeulit, sarta refined sikep basajan, serbaguna tur basajan, éta cocog pisan pikeun duanana kamar modern jeung neo-klasik.Ukuran sedeng.Cocog jeung warung kopi, bar, kebon, balconies, jsb Cocog jeung hiasan desktop atawa gantung pikeun hiasan lemes.Aya rasa desain, nu ngajadikeun hirup vivid tur denok.Perkara teu dimana eta disimpen, eta mangrupakeun pangalaman hirup haneut.Gaya kreatif, nunjukkeun kahirupan.Retro parabotan imah, stylish sarta tékstur tilu diménsi, nalika candlelight swaying dina candlestick ayun, éta leuwih lincah jeung metot, nyieun atmosfir romantis tur haneut pikeun kahirupan sapopoe basajan.Bahan seni beusi anu dipikaresep, desain kerung téh geulis tur berehan, sarta sakabeh bahan anu ramah lingkungan sarta non-toksik.

    Sudut melengkung, buleud tur mulus, leungeun-digosok, leungeun teu menyakiti, kaamanan.Sasis stabil, gaya saimbang, kuat sareng stabil, henteu gampang murag.Lantera dicét kalayan suhu luhur sareng perawatan anti karat, henteu gampang karat sareng langkung awét.Las lemes, tahan panas, desain kompak sareng sederhana, langkung romantis.

    Rincian produk

    Panyekel logam lilin antik cocog pikeun tuangeun lampu lilin pikeun budaya sareng desain artistikna.Bisa nyadiakeun jalma kalawan atmosfir romantis anu mangpaat pikeun pencinta.Fungsi utama éta pikeun tetep asmara sareng kahaneutan.

    Ngaran Produk Outdoor Antik Lilin Leutik Metal lantern
    Warna Hideung, Emas, Greyish héjo atawa ngaropéa
    Pamakéan Hiasan Imah
    Balanja Angkutan Laut
    Téknologi Buatan tangan
    Ukuran 15 * 15 * 41CM / atanapi ngaropéa
    Bungkusan Bungkusan Aman
    Gaya Klasik
    Loading Port Xiamen, Cina

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar→ Kapang → Bahan pembuatan → Asesoris persiapan → las → Polishing → Karat panyabutan jeung galvanization → Semprot jeung cet → Surface pagawean → Majelis → Quality Inspection → Packing

    Keunggulan Kompetitif Primer

    1. Simkuring gaduh departemén desain urang.Henteu ngan ukur tiasa ngabantosan para pembeli ngamankeun ideu, tapi nampilkeun hiji rasa anyar dina unggal pameran dagang.
    2. Kami yakin yén gaduh kamampuan desain penting pikeun ngabantosan para klien dilegakeun pasar.Simkuring hoyong pikir babarengan jeung gawé bareng konsumén.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami