Rak Kayu Industri Logam Antik Pedesaan

Pedaran pondok:


  • Modél NO: FS200206
  • Tempat Asalna: Fujian, Cina
  • MOQ: 300 Sapotong
  • Mérek: Ngerjakeun Spike Karajinan
  • Syarat pamayaran: Pamayaran T / T atanapi setoran 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL.
  • Tipe Bahan: Logam sareng Kai
  • Tipe Logam: Beusi
  • Rincian Pangiriman: dina 50-55days saatos mastikeun urutan
  • Paking: Ngepak Aman
  • Asli: Leres
  • Narilep: Henteu
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Rincian Produk

    Rak ieu mangrupikeun Rak Panyimpenan Beusi anu gunana pisan sareng Stabil Trapezoidal Stabil. Hal ieu padamelan di balkon, kamar tidur, ruang tamu ogé dapur. Salaku tambahan, éta tiasa ngempelkeun sundries, cocooan, buku, pot kembang sareng peralatan dapur sapertos gelombang mikro oven jeung sajabana.

    Ngaran Produk Rak Kayu Industri Logam Antik Pedesaan
    Pamakéan umum Perabotan Bumi
    Pola Salaku gambar, atanapi ngarobih
    Ukuranna 75 * 30 * 100CM, atanapi disesuaikan
     Warna Disaluyukeun atanapi sakumaha gambar
    Aplikasi  Bumi / Kantor / Kafe / Study / Hotel / Kado 
    Fitur Sambutan wilujeng sumping sareng awét
    Balanja Angkutan laut Laut
    Palabuhan ngamuat Xiamen, Cina
    Téknologi Handmade 
    Penampilan Modern

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar → kapang → Nyiptakeun bahan → Persiapan aksésoris → las → Poles → Ngaleungitkeun karat sareng galvanisasi → Semprot sareng cet → Permukaan Permukaan → Majelis → Pamariksaan Kualitas → Pengemasan

    Pasar Ékspor Utama

    Asia

    India, Pakistan, Korea Selatan, Indonesia, Vietnam, Thailand, Filipina

    Afganistan, Kirgistan, Uzbékistan, Kazakhstan

    Timur Tengah

    Iran, Arab Saudi, UAE, Syria, Isreal, Qatar

    Afrika

    Mesir, Afrika Kidul, Algeria, Étiopia, Sudan, Nigeria

    Éropa

    Italia, Rusia, Ukraina, Polandia, Slovenia, Kroasia, Latvia, Estonia, Lituania,

    Portugal, Spanyol, Turki

    Amérika

    Brazil, Mexico, USA, Canada, Colombia, Argentina, Bolivia, Paraguay, Chili

    Oséania

    Australia, Selandia Anyar

    Kauntungan Palapa Utama

    1.We gaduh tim produksi propésional pikeun mastikeun épisién sareng tepat waktuna ngalengkepan paréntah anjeun.
    2. Kami ngarah kana industri pikeun asal anu urang gaduh desain unik sareng téhnik dewasa.
    Harga 3.Our lumrah tur ngajaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami