Antik Rustic Industrial Metal rak kai

Katerangan pondok:


  • Model NO:FS200206
  • Tempat Asal:Fujian, Cina
  • MOQ:300 sapotong
  • merek:Ngalayang Sparks Karajinan
  • Sarat Pembayaran:T / T pamayaran atanapi deposit 30%, kasaimbangan 70% ngalawan salinan bl.
  • Tipe Bahan:Logam jeung Kai
  • Tipe Logam:Beusi
  • Rincian pangiriman:dina 50-55days sanggeus confirming ordo
  • Bungkusan:Bungkusan Aman
  • Aslina:Sumuhun
  • Dilipat: No
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Rincian produk

    Rak ieu mangrupikeun Rak Panyimpenan Beusi anu Mangpaat sareng Frame Trapezoidal Stabil .Ieu seueur padamelan di balkon, pangkeng, ruang tamu ogé dapur. oven jeung saterusna.

    Ngaran Produk Antik Rustic Industrial Metal rak kai
    Pamakéan Umum Perabot Imah
    Pola Salaku gambar, atanapi ngaropéa
    Ukuran 75 * 30 * 100CM, atanapi ngaropéa
    Warna Disesuaikeun atanapi sakumaha gambar
    Aplikasi imah / kantor / Kafe / Study / hotél / kado 
    Fitur Warmly wilujeng sumping tur awét
    Balanja Angkutan Laut
    Loading Port Xiamen, Cina
    Téknologi Buatan tangan 
    Penampilan Modern

    Léngkah Ngolah

    Ngagambar→ Kapang → Bahan pembuatan → Asesoris persiapan → las → Polishing → Karat panyabutan jeung galvanization → Semprot jeung cet → Surface pagawean → Majelis → Quality Inspection → Packing

    Pasar Ékspor Utama

    Asia

    India, Pakistan, Koréa Kidul, Indonésia, Vietnam, Thailand, Filipina

    Afghanistan, Kyrgyzstan, Uzbékistan, Kazakhstan

    Timur Tengah

    Iran, Arab Saudi, UAE, Suriah, Isreal, Qatar

    Afrika

    Mesir, Afrika Kidul, Aljazair, Étiopia, Sudan, Nigeria

    Éropa

    Italia, Rusia, Ukraina, Polandia, Slovénia, Kroasia, Latvia, Éstonia, Lituania,

    Portugal, Spanyol, Turki

    Amérika

    Brazil, Mexico, AS, Kanada, Kolombia, Argentina, Bolivia, Paraguay, Chili

    Oséania

    Australia, Selandia Anyar

    Keunggulan Kompetitif Primer

    1.We gaduh tim produksi profésional pikeun mastikeun efisien sarta timely ngalengkepan pesenan Anjeun.
    2.We ngarah di industri pikeun asal nu urang sorangan desain unik jeung téhnik dewasa.
    harga 3.Our nyaeta lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami