Tentang Kami

22
showroom (3)

Tim kami:
Tim kami kalebet dua bagian nyaéta séktor produksi unit jual. Aya kaluar langkung ti 100 individu dina perusahaan urang. Saprak didirikeun tim kami, kami bakti pikeun nyetél unit anu hadé pikeun minuhan pasar.
Kami tulus ngajak anjeun ka perusahaan pikeun ngalaman tren sareng desain anu pang anyarna, kami condong nyayogikeun tulisan anu anggun sareng paling anyar dina kualitas paling saé kalayan harga anu paling masuk akal pikeun konsumén kami.
Prosés produk sadayana aya dina suasana anu santai sareng diilhaman ku rupa-rupa produk anu pikaresepeun sareng gaya téma anu béda ogé tulisan gugur sareng x-mas klasik.
Staffs propésional kami bakal bungah ngabantosan anjeun.
Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.
Tim FLYINGSPARKS anjeun

Carita Urang:
FUJIAN ANXI FLYINGSPARKS CRAFTS CO., LTD aya di Kota Anxi, Propinsi Fujian, Cina. Aya langkung ti 30 bengkel anu dikontrak, ngalangkungan langkung ti 6.000 méter pasagi.
Kami produsén profesional Karajinan Logam, barang hiasan, asesoris bumi sareng tulisan sareng konsumén. Perusahaan urang salaku pabrik profesional palinter dina desain fashion, pamekaran, sareng manufaktur. Kami difokuskeun kana séri aksésoris fashion. Urang tiasa ngembangkeun langkung ti rébuan barang karajinan anu populér di unggal taun, éta didamel tina logam, tabung beusi, kai, rotan, sareng jinis bahan modéren. Barang-barang warna-warni urang kasohor ku Amérika, Éropa, Asia kidul-wétan sareng daérah sanés kumargi alesan urang ngagaduhan harga anu lumayan sareng pangiriman tepat waktu. Kami yakin pabrik kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

LNrq0dRAqm