LAYANAN KAMI

Tampilan sampel produk

Produksi utama kalebet Karajinan Logam, barang hiasan, barang kebon, barang-barang jati sareng konsumén.

Tentang Kami

  • about-us
  • about-us
  • about-us
  • about-us

Fujian Anxi Flyingspark Crafts Co., Ltd. perenahna di Kota Anxi, Propinsi Fujian, Cina. Aya langkung ti 30 bengkel anu dikontrak, ngalangkungan langkung ti 6.000 méter pasagi.
Kami produsén profesional Karajinan Logam, barang hiasan, asesoris bumi sareng tulisan sareng konsumén. Perusahaan urang salaku pabrik profesional palinter dina desain fashion, pamekaran, sareng manufaktur. Kami difokuskeun kana séri aksésoris fashion. Urang tiasa ngembangkeun langkung ti rébuan barang karajinan anu populér di unggal taun, éta didamel tina logam, tabung beusi, kai, rotan, sareng jinis bahan modéren. Barang-barang warna-warni urang kasohor ku Amérika, Éropa, Asia kidul-wétan sareng daérah sanés kumargi alesan urang ngagaduhan harga anu lumayan sareng pangiriman tepat waktu. Kami yakin pabrik kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

NAHA MILIH KAMI