LAYANAN KAMI

tampilan sampel produk

Produksi utama kaasup Karajinan Logam, barang hiasan, barang kebon, barang Mebel sareng konsumén.

Wewengkon Produk Anyar

Tentang Kami

Fujian Anxi Flyingsparks Karajinan Co., Ltdlokasina di Kota Anxi, Propinsi Fujian, Cina.Aya leuwih ti 30 bengkel kaserang, ngawengku leuwih 6.000 méter pasagi.
Kami produsén profésional tina Karajinan Metal, barang hiasan, asesoris imah jeung artikel kalawan konsumén.Perusahaan kami salaku produsén profésional pinter dina desain fashion, pamekaran, sareng manufaktur.Urang difokuskeun runtuyan asesoris fashion.Urang bisa ngamekarkeun leuwih ti rébuan barang populér tina karajinan dina unggal taun, maranéhanana dijieun tina logam, beusi-tabung, kai, rotan, jeung rupa-rupa bahan modern.Barang warni kami populer di Amérika, Eropa, Asia Tenggara sareng daérah sanés kusabab kami gaduh harga anu lumayan sareng pangiriman tepat waktu.Simkuring yakin pabrik urang téh pangalusna anjeun milih.

Disarankeun Area

NAHA MILIH KAMI